وکیل خانواده: یکی از اساسی ترین گرایشات علم حقوق مسائل خانوادگی است که زیر مجموعه امورحقوقی قرار می گیرد. با این تفاوت که قوانین خاص همچون قانون حمایت خانواده، قانون اهدای جنین و آیین نامه هایی این چنینی را از حقوق خصوصی جدا کرده است در ادامه به بررسی وکیل خانواده می پردازد.

وکیل خانواده

در دعاوی خانوادگی احتمالا به برگزاری چندین جلسه بین موکل و همسرش لازم است که در صورت برگذار نکردن هر کدام جلسات مشاوره امکان برقراری صلح وجود ندارد.

نمی توان در پرونده های خانواده به عنوان یک پرونده حقوقی نگاه کرد زیرا عدم برقراری صلح سبب می شود تا آسیب های جبران ناپذیری به فرزندان مشترک و یا حتی طرفین وارد شود.

آنچه که تجربه سال ها فعالیت در این حوزه برای ما به دست آمده این است که کلیه دعاوی خانوادگی در نهایت روزی با توافق زوجین پایان می یابد.

ممکن است این توافق در مدت یک سال انجام گیرد و یا شاید پس از 7 سال، در هر صورت هیچ یک از زوجین در این اختلافات پیروز حقیقی نبوده و در هر دو طرف ضرر خواهند کرد.

هر دو طرف به دلیل کینه ورزی ها حداقل عمر خویش را تباه می کنند، اگر این مسئله حتی اگر از هرکدام مبالغی بدست آید، عمر از دست رفته آن ها قابل برگشت نیست.

وکی خانواد علاوه بر تخصص، تجربه و اطلاعت به روز شده قانونی باید تسلط لازم بر مباحث فقهی و شرعی داشته باشد زیرا حقوق خانواد برگرفته از شرع و فقه اسلامی است و در مواردی که قانون گذار سکونت کند، قادر است با استناد بر آیات و روایات در این حوزه خواسته مطلوب را از محکمه طلب کند.

فارغ از هرگونه تکنیک و مباحث علمی، وکیل خانواده باید از روحیه مسالمت جویانه برخوردار باشد؛ طبیعی است که وکیل متخصص دعاوی مالیاتی از روحیه مناسبی برای انجام پرونده خانوادگی را نخواهد داشت.

وکیل خانواده

لزوم مراجعه وکیل خانواده

به دلیل لجاجت ها واختلافات مالی متاسفانه هر یک از آن ها را به مقاومت بیشتر و عدم انعطاف سوق خواهد داد به همین ترتیب هر کسی گمان می کند در هر صورت حفظ بیشتر حقوق مالی پیروز این اختلاف و دعاوی خواهد بود.این تصور به صورت کامل اشتباه است زیرا همانطور که گفته شد شخص پیروز واقعی دعاوی خانوادگی خواهد بود.

که قادر باشد سلامت جسم و روح خود را حفظ کرده و با پشت سرگذاشتن تجربیات تلخ زندگی پیشین خود را با فکری جدید و نگرشی متعالی به زندگی خود ادامه دهد.

کتاسفانه اختلافات خانوادگی در برخی موارد به علت اختلافات و کش مکش های بسیار زیاد و درگیری ها شدید همراه و است و پس از طلاق، زوجین در جهت انتقام گیری از هم سال ها به اقاماه دعوی متعدد مشغول می باشند.

این کار نه فقط سلامتی روحی افراد را از بین می برد بلکه عمر ارزشمند و نعمت بسیار بزرگ حیات را تلف خواهد کرد.

بعد از آنچه وکیل کیفری به موکل خود توصیه می کند این است که ابتدا هدف اصلی خود را از مراجعه به وکیل به مشاوره و روانشناس اطلاع بدهد.

برای مثال با مشورت مشخص می کنند قصد و نیت گرفتن طلاق است و یا این که هدف آن ها صرفا جنبه مالی دارد.

دریافت مشاوره از وکیل خانواد

دریافت مشاوره از وکیل خانواد

گاهی ممکن است یکی از طرفین تمایل داشته باشد که طرف مقابل خود را بترساند و بعبارتی از جدیت وی به خود بیاید و تغییراتی در زندگی خود ایجاد کند.

واضح است که عملکرد و رویکرد وکیل خانواد در این موارد قطعا متفاوت خواهد بود.

زمانی که موکل تمایل به جدایی و طلاق داشته باشد دعاوی مطروحه باید بسیار قاطع، جدی و سریع انجام شود.

بطوریکه دادگاه رای طلاق را به راحتی صادر کند و یا طرف مقابل توافق به حل و فصل موضوع نماید.

در مقابل زمانی که هدف اصلی موکل بیان تذکری به همسر خود باشد؛ باید تا جایی که امکان دارد از اقامه دعوا جلوگیری کند و با تماس های تلفنی و در صورت امکان برقراری جلسه مشترک جدیت همسر در تغییر زندگی به طرف دیگر را اعلام کند.

واضح است در اکثر موارد زوجین به همدیگر علاقه زیادی دارند و زندگی مشترک خود را دوست دارند اما به دلیل مشکلات و اختلافات صورت گرفته زندگی آن ها با مشکل روبه رو شده است.

وکیل خانواده به دلیل تجربه و تخصص بالا در این زمینه و ارجاع زوجین به مشاور خانواد و همچنین گوشزد کردن حقوق متقابل طرفین نسبت به هم کمک بزرگی برای ادامه زندگی مشترک و بهبود شرایط آن ها خواهد کرد.

براساس قانون وکالت نخستین اقدام وکیل باید برقراری صلح و سازش باشد، و از اخلاق ایجاب می کند.

وکیل خانواد نخست روش های مذاکره، صلح و سازش را پیگیری کرده و در صورت عدم حصول نتیجه اقدامات دیگری را شروع می کند.

 دعاوی و پرونده های خانواده

موضوعات مربوط به دعاوی و پرونده های خانواده

  • نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن نامزدی ، ازدواج ، سن ازدواج ، الزام به ثبت ازدواج دائم ، اثبات رابطه زوجیت ، أخذ اجازه ازدواج دختر ، ازدواج مجدد زوج
  • استرداد جهیزیه ، تأمین دلیل جهیزیه ، تأمین خواسته جهیزیه
  • مطالبه مهریه ، مهرالمثل ، ممنوع الخروجی ، تأمین خواسته و توقیف اموال ، اعسار و تقسیط
  • نفقه زوجه ، نفقه فرزند ، ترک انفاق ، تهیه مسکن مستقل ، تمکین ، نشوز زوجه ،
  • شروط ضمن عقد ، شرط نصف دارایی ، اجرت المثل ، نحله
  • عسر و حرج زوجه ، گواهی عدم امکان سازش ، طلاق توافقی ، طلاق رجعی ، طلاق بائن ، طلاق خلع ، طلاق مبارات ، رجوع
  • فسخ نکاح ، موارد فسخ نکاح ، تدلیس
  • حضانت فرزند ، ملاقات فرزند ،
  • اثبات نسب ، نفی ولد ، اهدای جنین ، فرزند خواندگی
  • جحر ، قیمومت ، نصب قیم ، عزل قیم ، رفع حجر ، حکم رشد
  • دستور موقت در خصوص دعاوی خانواده
  • امور راجع به غایب مفقود الاثر
  • تغییر جنسیت

بهترین وکیل خانواده

خانواده ها به علت مشکلات اقتصادی و فرهنگی هر کدام به نحوی درگیر بوده و در یک سری از این اتفاقات درگیر پرونده های قضائی وحقوقی است.

بدیهی است که کلیه افرد جامعه علم کافی و تسلط حرفه ایی به امور قانونی و قضائی را ندارند.

در این حالت است که روش عاقلانه واگذار کردن مشکلات به وکیل مجرب است.

برای دفاع از حقوق و مشکلات حقوقی خانوادگی می توانید به وکیل مجرب خانواده مراجعه کنید.

علم حقوق به شاحه های متعددی تقسیم می شود که یکی از مهم ترین آن های حقوق خانواد می باشد.

حقوق خانواده ظاهرا امری ساده ایی به نظر می رسد و ساده ترین شاخه های حقوقی است. درحالی که سرشار از ریزه کاری های قانونی و همچنین موارد ظریفی است که فقط وکیل خانواده می تواند پس از مطالعه و تجارب بدست آمده در سیر این کار به این امر تسلط داشته باشد.

از دید وکیل خانواده یکی از مهم ترین نهادها در جامعه قطعا نهاد خانواده است که اهمییت بسیار زیادی داشته و نقش عمده ایی در اجتماع ایفا می کند.

به همین دلیل مورد توجه موازین قانونی قرار می گیرد و یکی از شاخه های اصلی وکالت در امور حقوقی وکالت پرونده های خانواده محسوب می شود.

پس از نکاح میان زن و مرد و امر ازدواج خانواده ایجاد می شود. وکیل امور خانواده با تخصص خود در ابعاد مختلف و در حوزه حقوقی، امور مربوط به حقوق خانواده می تواند که به مسائلی همچون طلاق، مهریه، حضانت و غیره رسیدگی کند.

موارد گفته شده هرکدام به صورت جداگته متشکل قوانین به خصوص خود می باشند که برای حل هر یک از آن ها به وکیل خانواده احتیاج است.

بهترین وکیل خانواده

ویژگی وکیل خانواده

وکیل متخصص خانواده می بایست برای دفاع از حقوق موکل خود به قوانین جاری کشور و نظریات فقهی و حقوقی آگاه باشد.

وکی دعاوی خانواده نه فقط باید به قانون حمایت خانواده مسلط باشد بلکه می بایست از استدلال و تجربه حقوقی قوی برخوردار باشد.

به همین دلیل یکی از مهم ترین ویژگی های وکیل امور خانواد داشتن اطلاعاتی جدید و به روز است که می تواند با مطالعه زیاد و همچنین داشتن پرونده های حقوقی مربوطه صورت گیرد.

ویژگی بعد می تواند این موضوع باشد که وکیل باید در ابتدای امر موکل خود را به صلح دعوت کرده و سعی در سازش زوجین داشته باشد و پس از آن شما را با مشاوره های دقیق و منظم ملزم به اتفاقات خوب کند.

شماره تماس وکیل خانواده

در این مقاله از مستروکیل به بررسی وکیل خانواده و نقش او در دعاوی و پرونده های مرتبط با خانواده دارد. چنانچه نیاز به وکیل خانواده خوب و متخصص دارید همین الان با شماره درج شده در https://mrvakil.com جهت رزرو وقت مشاوره تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *